Aan het toernooi kan worden deelgenomen door vrienden-, buren- en collega-teams, teams van bedrijven en vrijwilligersgroepen en bevriende sportclubs, niet alleen uit Uitgeest, en natuurlijk mag een stratenteam ook nog. Zij strijden in een ontspannen sfeer om de titel.

Spanning, inzet, enthousiasme, samenwerking, aanmoediging, hilariteit, af en toe een topprestatie, ontspannen en lekker bezig zijn, vormen de sleutelwoorden voor de vele teams met hun vele supportersscharen, die de laatste jaren het toernooi bezoeken.

Er wordt gespeeld op het terrein van de IJsbaan aan de Castricummerweg. De bedoeling is dat we om ongeveer 12.00 uur aanwezig zijn, om 12.30 uur gaan beginnen en uiterlijk 17.30 uur de (nieuwe) kampioen van Uitgeest kunnen huldigen.

Alle teams spelen evenveel wedstrijden en naar gelang het programma vordert wordt de speelsterkte aangepast aan de voorafgaande resultaten. Deelname is voor eigen risico. Voluit aanvaart geen enkele aansprakelijkheid aangaande blessures en ongevallen.

Er kan deelgenomen worden onder een origineel gekozen TEAM-naam door deelnemers vanaf 16 jaar. Ieder team heeft minimaal twee dames in het veld en maximaal drie competitie spelende volleyball(st)ers in het veld.

Het inschrijfgeld bedraagt € 25,00 en u kunt zich vanaf heden hieronder digitaal inschrijven. De inschrijving is definitief zodra het inschrijfgeld op de rekening van onze penningmeester is verschenen. 

De inschrijving moet uiterlijk 30 mei binnen zijn!

Het rekeningnummer is:

NL52 RABO 0152110445
t.n.v. volleybalvereniging Voluit
o.v.v. de gekozen TEAM-naam

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van de organisatoren.

Ab Pepping: 06 16 661 711
Bert Wubbels: 0251 31 0826
Jan Bos: 06 44 798 548

Schrijf u nu in via onderstaand formulier!

Achternaam

Tussenvoegsel

Voornaam

Postcode

Straat

Huisnummer & toevoeging

Woonplaats

Telefoon

E-mailadres

Teamnaam

Overige gegevens

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door VV Voluit.