Op dit moment is Voluit een jeugdtraining aan het opzetten. We gaan (waarschijnlijk) vanaf augustus 2022 trainen op dinsdagmiddag van 17.00-18.00 uur in Sporthal de Zien in Uitgeest.

Praktische informatie:
Een jeugdteam bij het CMV (Cool Moves Volleybal) bestaat uit 4 kinderen. Dit kunnen alleen meisjes zijn, alleen jongens maar zeker ook gemengd.

Afhankelijk van de leeftijd spelen ze al echt volleybal op een klein veld.

De competitie is op de zaterdagochtend, waarbij niet elke zaterdag wedstrijden zijn. Indien dit wenselijk is kan dit in het tweede half jaar (vanaf januari ’23) opgestart worden.

De contributie bedraagt 117 euro per jaar, dit is inclusief trainen en wedstrijden spelen.

Voor de training heeft uw kind sportkleding en kniebeschermers nodig. Vanuit Voluit krijgen de kinderen een shirt om wedstrijden in te spelen.

Mocht je graag willen gaan volleyballen dan kun je altijd contact met ons opnemen voor meer informatie via de Technische Commissie: TC@vvvoluit.nl

Volleybal algemeen | Volleybalvereniging Boemerang Eibergen