Setfighters Toernooi: Dress to impress
Op zaterdag 17 maart 2018, van 16:00 uur tot 21:00 uur, organiseert volleybalvereniging The Setfighters het jaarlijkse dress to impress volleybaltoernooi. Dit jaar is het thema: HOLLYWOOD. Er is een prijs te winnen voor het best geklede team en voor de winnaar van het toernooi. Verkleed mag, maar is uiteraard niet verplicht.
Kosten per team: 45 euro
Locatie: Sporthal Zaanlands West, Nieuwendamstraat 4 in Zaandam
NIVEAU: hoog, midden & recreatief
Opgeven kan via toernooi@setfighters.nl o.v.v. teamnaam en niveau. Na de aanmelding krijg je een bevestigingsmail met aanvullend vragen via een link, zodat wij het toernooi soepel kunnen laten verlopen.
We hopen op een sportief en gezellig toernooi. Tot 17 maart 2018!

dinsdag 27 februari 2018, 11:42
DKV gaat los in het junglebos Toernooi
Op 1 t/m 3 juni 2018 zal het DKV toernooi weer plaatsvinden in Groningen! We willen jullie graag van harte uitnodigen om hieraan mee te doen. Op het binnentoernooi spelen teams van de 3e divisie tot de eredivisie, waarbij gestreden wordt om mooie geldprijzen. Op het buitentoernooi spelen teams t/m de promotieklasse, waarbij gebattled zal worden voor de winst van mooie winnaars-shirts. Het buitentoernooi wordt volledig gespeeld op grasvelden. Zaterdag zijn de eerste wedstrijden, en zondag zullen de laatste poulewedstrijden alsmede de finales plaatsvinden. Naast meedoen aan het toernooi worden er ook leuke activiteiten georganiseerd. Vrijdag zal er een feest plaatsvinden in het centrum van Groningen, welke in een bepaald thema zal zijn (DKV gaat los in het junglebos). Op zaterdag zal er de mogelijkheid zijn om gezellig met je team te eten op het sportcentrum, met aansluitend het tweede feestje met live muziek om de eerste volleybaldag af te sluiten. Verder is er een camping op het sportcentrum, ideaal voor teams die van ver komen. Natuurlijk zijn teams die dichterbij wonen ook van harte welkom op deze gezellige camping. Aanmelden kan via de website: http://www.dkvtoernooi.nl/nl/schrijf-je-in/. Wil je up to date blijven van alle aankondigingen en ander leuk nieuws, volg ons dan op Facebook: https://www.facebook.com/DKVtournament/. Als je vragen hebt, kun je een kijkje nemen op de website: www.dkvtoernooi.nl. Het is ook mogelijk om te mailen naar info@dkvtoernooi.nl. Hopelijk tot op 1, 2 en 3 juni!
dinsdag 27 februari 2018, 11:40
Fotoreportage nieuwjaarsbijeenkomst
Ook dit jaar hield Voluit haar nieuwjaarsbijeenkomst in de kantine van zwembad De Zien. Het werd een zeer gezellige bijeenkomst, mede door de jaarlijkse toespraak van de voorzitters en het hoedjesspel. Een fotoverslag is in te zien via de link.
maandag 8 januari 2018, 16:27
Nieuwjaarsbijeenkomst Voluit
Op zondag 7 januari wordt weer de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van Voluit gehouden.
Vanaf 15.00 uur zijn alle leden en belangstellenden van harte welkom in de kantine van zwembad De Zien om elkaar een goed en sportief 2018 te wensen.
vrijdag 15 december 2017, 09:04
We willen weer een beetje hip worden
Portret van onze voorzitters in het NHD van 24 november.br/> Volg je link voor het complete artikel!
maandag 11 december 2017, 12:09
Afscheid bestuursleden Voluit
Tijdens de Algemene Leden Vergadering namen wij helaas afscheid van een aantal bestuursleden. Onder toeziend en perfectionistisch oog van Yvonne Pronk zijn de financiŽn van onze vereniging al vijf jaar goed geregeld. Het is nu de beurt aan Susanne Koning om deze taak over te nemen. Ook Robin van der Kolk heeft 3 jaar lang haar steentje bijgedragen aan het bestuur en als technische commissie. Deze taak wordt overgenomen door Marga Duinmaijer. Als laatste namen wij nog afscheid van Lisa van der Kolk. Omdat daar eerder helaas geen tijd voor was werd zij deze avond nog even in het zonnetje gezet en bedankt voor haar 2,5 jaar inzet als voorzitter. Haar taken waren al overgenomen door het voorzittersduo Angela Groen en Claudia de Gans. Nogmaals bedankt voor jullie jaren inzet dames!
maandag 11 december 2017, 11:59
Algemene ledenvergadering
De algemene ledenvergadering van Voluit zal gehouden worden op 7 december a.s. om 19.00 uur.
Het bestuur rekent op een grote opkomst.
woensdag 22 november 2017, 16:38
Fit & Vitaal
Een enthousiast groepje dames en heren was donderdag op het volleybalveld te vinden in de Zien. Onder leiding van Yvonne en onze buurtsportcoach Chantal Thomas kwamen zij kennis maken met onze favoriete sport volleybal!
Enkele hadden zelfs al ervaring met volleybal uit het verleden. De deelnemers waren erg enthousiast en het was een geslaagde training!
vrijdag 10 november 2017, 16:29
Sportspektakel Uitgeest
Verveelde kinderen in de herfstvakantie? Niet op maandag tijdens het sportspektakel in de Zien. Maar liefst 73 kinderen kwamen hier spelen en sporten. Ook Voluit was aanwezig om een volleybal clinic te geven. Onder begeleiding van Claudia werden er leuke spellen gedaan en kennis gemaakt met verschillende onderdelen van volleybal. We hopen dat er veel kinderen enthousiast zijn geraakt voor de sport volleybal! Heb jij ook meegedaan en lijkt het je leuk om een paar keer gratis te komen trainen? Geef je dan nu op door een email te sturen naar voorzitter@vvvoluit.nl en je hoort zo snel mogelijk wanneer de training plaats gaat vinden!
vrijdag 3 november 2017, 17:23
Stoere dames en nieuwe heren bij Heren2!
Onze leden Christa en Saskia weten hun mannetje wel te staan want sinds dit seizoen spelen zij mee in het heren team. Eind vorig seizoen dreigde Heren 2 niet te kunnen starten, maar mede dankzij deze dames kon het team zich toch inschrijven voor de competitie. De vereniging en de heren zijn natuurlijk enorm blij met deze reddende engelen. De heren slaan wel hard en het net hangt hoger, maar ze laten zich niet zomaar uit het veld slaan! Ďínu moeten we alleen nog wat meer winneníí vertelt Christa. Maar wij zijn ervan overtuigd dat dat wel goed komt als jullie meer op elkaar ingespeeld zijn. Naast deze stoere dames is het team dit jaar ook versterkt met twee nieuwe heren! Arie Klut en Jan Struiksmans zijn de nieuwe aanwinsten van het team en zij spelen gelijk ook competitie wedstrijden mee. We heten jullie van harte welkom bij onze vereniging en we wensen jullie veel sport plezier!
vrijdag 3 november 2017, 17:17