Fotoreportage nieuwjaarsbijeenkomst
Ook dit jaar hield Voluit haar nieuwjaarsbijeenkomst in de kantine van zwembad De Zien. Het werd een zeer gezellige bijeenkomst, mede door de jaarlijkse toespraak van de voorzitters en het hoedjesspel. Een fotoverslag is in te zien via de link.
maandag 8 januari 2018, 16:27
Nieuwjaarsbijeenkomst Voluit
Op zondag 7 januari wordt weer de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van Voluit gehouden.
Vanaf 15.00 uur zijn alle leden en belangstellenden van harte welkom in de kantine van zwembad De Zien om elkaar een goed en sportief 2018 te wensen.
vrijdag 15 december 2017, 09:04
We willen weer een beetje hip worden
Portret van onze voorzitters in het NHD van 24 november.br/> Volg je link voor het complete artikel!
maandag 11 december 2017, 12:09
Afscheid bestuursleden Voluit
Tijdens de Algemene Leden Vergadering namen wij helaas afscheid van een aantal bestuursleden. Onder toeziend en perfectionistisch oog van Yvonne Pronk zijn de financiŽn van onze vereniging al vijf jaar goed geregeld. Het is nu de beurt aan Susanne Koning om deze taak over te nemen. Ook Robin van der Kolk heeft 3 jaar lang haar steentje bijgedragen aan het bestuur en als technische commissie. Deze taak wordt overgenomen door Marga Duinmaijer. Als laatste namen wij nog afscheid van Lisa van der Kolk. Omdat daar eerder helaas geen tijd voor was werd zij deze avond nog even in het zonnetje gezet en bedankt voor haar 2,5 jaar inzet als voorzitter. Haar taken waren al overgenomen door het voorzittersduo Angela Groen en Claudia de Gans. Nogmaals bedankt voor jullie jaren inzet dames!
maandag 11 december 2017, 11:59
Algemene ledenvergadering
De algemene ledenvergadering van Voluit zal gehouden worden op 7 december a.s. om 19.00 uur.
Het bestuur rekent op een grote opkomst.
woensdag 22 november 2017, 16:38
Fit & Vitaal
Een enthousiast groepje dames en heren was donderdag op het volleybalveld te vinden in de Zien. Onder leiding van Yvonne en onze buurtsportcoach Chantal Thomas kwamen zij kennis maken met onze favoriete sport volleybal!
Enkele hadden zelfs al ervaring met volleybal uit het verleden. De deelnemers waren erg enthousiast en het was een geslaagde training!
vrijdag 10 november 2017, 16:29
Sportspektakel Uitgeest
Verveelde kinderen in de herfstvakantie? Niet op maandag tijdens het sportspektakel in de Zien. Maar liefst 73 kinderen kwamen hier spelen en sporten. Ook Voluit was aanwezig om een volleybal clinic te geven. Onder begeleiding van Claudia werden er leuke spellen gedaan en kennis gemaakt met verschillende onderdelen van volleybal. We hopen dat er veel kinderen enthousiast zijn geraakt voor de sport volleybal! Heb jij ook meegedaan en lijkt het je leuk om een paar keer gratis te komen trainen? Geef je dan nu op door een email te sturen naar voorzitter@vvvoluit.nl en je hoort zo snel mogelijk wanneer de training plaats gaat vinden!
vrijdag 3 november 2017, 17:23
Stoere dames en nieuwe heren bij Heren2!
Onze leden Christa en Saskia weten hun mannetje wel te staan want sinds dit seizoen spelen zij mee in het heren team. Eind vorig seizoen dreigde Heren 2 niet te kunnen starten, maar mede dankzij deze dames kon het team zich toch inschrijven voor de competitie. De vereniging en de heren zijn natuurlijk enorm blij met deze reddende engelen. De heren slaan wel hard en het net hangt hoger, maar ze laten zich niet zomaar uit het veld slaan! Ďínu moeten we alleen nog wat meer winneníí vertelt Christa. Maar wij zijn ervan overtuigd dat dat wel goed komt als jullie meer op elkaar ingespeeld zijn. Naast deze stoere dames is het team dit jaar ook versterkt met twee nieuwe heren! Arie Klut en Jan Struiksmans zijn de nieuwe aanwinsten van het team en zij spelen gelijk ook competitie wedstrijden mee. We heten jullie van harte welkom bij onze vereniging en we wensen jullie veel sport plezier!
vrijdag 3 november 2017, 17:17
Ride for the Roses
De dames van Voluit gaan de Ride for the Roses fietsen op 3 september!
Ter nagedachtenis aan hun teamgenoot Marieke Enkt die afgelopen mei op 43 jarige leeftijd overleden is aan de gevolgen van kanker, hebben de dames besloten de Ride for the Roses te gaan fietsen. Zij zijn op zoek naar mensen die hen willen ondersteunen met een donatie. Op hun eigen pagina (zie link) kun je een dit doen, elke donatie is welkom!
Wij vinden het een prachtig initiatief, steunen de dames als vereniging en wensen ze veel succes!
maandag 31 juli 2017, 15:58
Verslag bestuursvergadering
De notulen van de bestuursvergadering van 19 april staan op de site.
dinsdag 11 juli 2017, 16:17